jan
24

  

Sok tippem volt, de a Rebecca musical nem jutott volna eszembe. Mindemellett viszont nagyon örülök, hogy erre esett a választás, hiszen ez az előadás az osztrák közönség érdeklődésére is számot tarthat. Korábban a Miss Saigon musicalre még német nyelvű ajánló is készült. Lévay Szilvester és Michael Kunze fantasztikus musicalje a Rebecca Bécsben már óriási sikert aratott, majd több másik európai ország mellett Budapesten, Bukarestben és végül 2011-ben Svájcban és Németországban is debütált. A Rebecca sikerét mutatja az is, hogy a darab áprilistól New Yorkban is bemutatásra kerül.

Sopronban a MKB Arénában két alkalommal lesz látható a Rebecca musical 2012. április 14-én. Az előadásra 2500 forinttól árulják a jegyeket.

Jegyárak:

2 500 Ft, 4 500 Ft, 5 500 Ft, 6 500 Ft, 7 500 Ft, 9 500 Ft

 

Online jegyvásárláshoz kattintson ide!

Nyomj egy lájkot, ha nem szeretnél lemaradni a Rebecca musicallel kapcsolatos hírekről és a soproni Rebecca szereposztásról!

 

Szereposztás még nincs, de gondolom a Budapesti Operettszínház az első szereposztást viszi le. Persze két előadás lesz, így megeshet az is, hogy mindkét szereposztás látható lesz. Budapesten ugyanis április 14-én éppen Borban a vigasz Operett Gála lesz, amiben egy főszereplő sem szerepel az Operettszínházból. 

Így vélhetően Bereczki Zoli, Szinetár Dóri, Mészáros Árpád Zsolt, Szabó P. Szilveszter, Janza Kata, Vágó Zsuzsi, Szulák Andrea és még sok más sztár lesz látható Sopronban a Rebecca musicalbn.

 

"Én": Szinetár Dóra / Vágó Zsuzsi

Maxim de Winter: Bereczki Zoltán / Szabó P. Szilveszter

Jack Fawell: Mészáros Árpád Zsolt / Bálint Ádám

Mrs. Van Hopper: Szulák Andrea / Náray Erika / Felföldi Anikó

Frank Crawley: Földes Tamás / Pálfalvy Attila

Mrs. Danwers: Janza Kata / Polyák Lilla / Nádasi Veronika

Beatrice: Nádasi Veronika / Füredi Nikolett / Janza Kata

Ben: Pirgel Dávid/Sánta László

Julyan ezredes: Jantyik Csaba / Dézsy Szabó Gábor

Frith: Marik Péter

Robert: Oláh Tibor

Giles: Csuha Lajos

Horridge: Péter Richard

Mrs. Rutherford: Arányi Adrienn

 

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr203744591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása