már
29

2012. március 30. és 31. a két premier időpontja a Veled, Uram rockoperának a Thália Színházban! Az ismert rockopera felújított változatába több mint 6 új dal került, amit a szerzők külön ennek az új produkciónak írtak. Az előadás teljesen film-szerű jelleget kapott a rendező elmondása szerint. 

Bródy János és Szörényi Levente rockoperáját az István a király folytatásának tartják, ami nem is meglepő. A Veled, Uram István király életének-munkásságának utolsó éveit ábrázolja. Olyan, meg nem fejtett rejtélyek nyomába kalauzolják a nézőt, mint például István egyetlen fiának, trónörökösének, Imre hercegnek máig tisztázatlan, csak a krónikákból ismert halála, amelyet értelemszerűen utódlási harc követ.

A Veled Uram áprilisban folyamatosan színpadon lesz a Thália Színházban, bár lassan minden előadásra elfogynak a jegyek ami a szereposztást tekintve nem is meglepő. (Jegyeket júniusig előre vásárolhatnak az érdeklődők ide kattintva!) Az új bemutatóban ugyanis Operettszínház musical sztárjai mellett Sasvári Sándor is színre lép méghozzá István királyként, váltója Földes Tamás. Gizella királyné szerepében Füredi Nikolett és az operett világból már jól ismert Geszthy Veronika lesz látható. Orseolo Péterként Mészáros Árpád Zsolt és Homonnay Zsolt, Vászolyként Feke Pál és Szerényi László, Ilonként Janza Kata és Nádasi Veronika lép színpadra.

A többi szerepben fiatal tehetségek is felbukkannak. Többek között Pirgel Dávid, Vágó Bernadett, Kádár Szabolcs, Barkóczi Sándor, Fekete-Kovács Veronika, Németh Attila és Szentmártoni Norman.

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr504348791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása