jún
6

A Mindhalálig musical CD 2-nek is nevezhetném a hamarosan a Heti Témában megjelenő promo CD-t a Csillagok évada CD-t. A CD-re felkerült az új évad musical bemutatója a GHOST musical egyik slágere, mellé pedig a Bohém Casting opera-musical (júniusban Miskolcon mutatják be), valamint az operett bemutatókból egy-egy dal. A többi dal nem újdonság a közönségnek kivéve a Veled, Uram rockopera dalai, de azokat már előadáson hallhatták. A Miss Saigon musicalből a Szóló szaxofon annyiban lehet új, hogy Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté éneklik és a dal remix verzióban került a CD-re.

A dalokat tartalmazó lemezt Mága Zoltán koncertjén is osztogatják, de amúgy a Heti Téma mellékleteként jelenik meg június 7-én.

Nem ez az első CD ami újság mellékletben jelenik meg a színháztól. A Cigányszerelem című operett bemutatója környékén Cigányszerelem kislemez is megjelent egy újság mellékleteként, sőt a Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra újabb duettjeit tartalmazó CD-t is újságmellékletként jelentették meg.

Nyomj egy lájkot, ha szeretnél hallani többet is az új évadban megjelenő musical CD-kről!

 

A most megjelenő CD dalai:

1. Ghost - Így van jól (Dolhai Attila - Vágó Bernadett)
2. Marica grófnő - Szép város Kolozsvár, Marica belépője, Hej cigány (Fischl Mónika, Dancs Annamari, Kerényi Miklós Máté, Vadász Dániel)
3. Ördöglő Józsiás - Lakodalom: Lámsza dala (Vágó Zsuzsi, Mészáros Árpád Zsolt, Csuha Lajos)
4. Veled, Uram! - Ősi joggal (Szomor György és a Budapesti Operettszínház Musical Együttese)
5. Veled, Uram! - Hej, Nyitra vára (Feke Pál)
6. Bohém Casting - Producert találtunk - kvartett, A szerelem veszekedés - kvartett ( Boncsér Gergely, Brasch Bence, Kocsis Dénes, Kelemen Dániel, Frankó Tünde, Molnár Ágnes)
7. Viktória - Ahol az ember felmászik a fára..., Nem történt semmi, Honvéd banda... ( Fischl Mónika, Szendy Szilvi, Peller Károly, Vadász Zsolt)
8. Elisabeth - Hogyha kell egy tánc (Janza Kata és Szabó P. Szilveszter)
9. Miss Saigon - Szóló szaxofon (remix) (Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamari)
10. Rebecca - I'm an american woman (Szulák Andrea)

 

csillagok-eve-musical-operett-cd.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr274568363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása