jún
9

Pár éve mutatták be a nemrég DVD-n is megjelent A szerelem örök (Love Never Dies) című musicalt. A Love Never Dies volt Az operaház fantomjának folytatása. A darabot az ismert Az Operaház fantomja musical szerzője Andrew Lloyd Webber írta. A musical az egyik legnagyobb sikere volt a szerzőnek, így a folytatást sokan várták, azonban a Love Never Dies nem jutott el a Broadwayra, csak Webber saját színházába és egy ausztrál felújításra. Az ausztrál előadásból készült DVD nem rég jelent meg magyarul is.

A 25 éves jubileumát ünneplő Az Operaház fantomja sikereiből sokan próbáltak maguknak is sikert vagy pénzt kovácsolni. Így több szerző is megírta a maga Fantom musicaljét és a folytatás megírásának hírére elkészült a történet előzményeit is feldolgozó musical az Angel of Music (A zene angyala). Webber musicaljében a Fantom is úgy hívja magát, hogy a zene angyala.

A musical dalaiból demó felvétel is készült amit a musical hivatalos Facebook oldalán meghallgathattok! Az egyik dalhoz külön videóklip is készült!

Nyomj egy lájkot, ha szeretnél hallani musical érdekességekről és a friss musical hírekről!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr74575164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása