aug
10

bereczkiszinetar.jpgA Szinetár-Bereczki házaspár pár hónapja jelentette be, hogy elhagyja az Operettszínházat.

A távozás után Szinetár Dóra új szerepet kapott A mizantróp című darabban amiben a Quimby zenéje is felcsendül. Aztán kiderült, hogy Miskolcon is láthatjuk a 2012/2013-as évadban egy zenés előadás szereplőjeként.

Bereczki Zoltán pedig rendezőként mutatkozik be. Az új darabban Szinetár Dóra is szerepet kap, így közös munkájuk is lesz, sőt az Életünk dalai címmel új koncert műsorral is készültek, amivel a nyár során több helyen is felléptek.

Ezek tükrében meglepő a mai hír, ami a házaspár szétválásról szól. Sokak szerint a pár túl idillikus volt és már sokak szerint várható volt a bejelentés, én mégis nagyon sajnálom, mert ritkán lehet olyan párt látni, mint amilyenek ők voltak.

Nyomj egy lájkot, ha szeretnél hallani musical érdekességekről és a friss musical hírekről!


A szétválásukról szóló hivatalos közlemény:
Közlemény

Három hónappal ezelőtt úgy döntöttünk, hogy a magánéletünk közös útjai szétválnak. Mindketten úgy gondoljuk, hogy tartozunk annyival a minket szerető, és támogató közönségnek, akik életünk boldog pillanatainak is tanúi voltak, hogy ezen tényről is tájékoztatjuk őket. A döntésünket teljes egyetértésben hoztuk, kapcsolatunk továbbra is egymás tiszteletén, és megértésén alapul, gyermekeinkről közösen gondoskodunk.
Mindennek okán kérjük, tartsák tiszteletben azon döntésünket, hogy a továbbiakban a szétválás részleteiről a saját és családunk magánéletének védelmében nem kívánunk nyilatkozni.

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr204705590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása