aug
22

wewillrockyoumusicalbudapest.jpgSokunk álma válna valóra, ha Budapesten lenne látható a We Will Rock You musical. A Queen dalaiból készült musical nálunk is nagy rajongói táborral bír, mutatja ezt a korábbi Freddie Mercury koncert sikere is.

A We Will Rock You-ra egy korábbi nyilatkozat szerint már Kerényi Miklós Gábor is szemet vetett, azonban a produkciót jelenleg csak replica verzióban engedik színpadra állítani, így sajnos a Budapesti Operettszínházban nem láthatjuk a darabot, de lehet, hogy a Papp László Budapest Aréna otthont adhat a 10 éves jubileumát ünneplő musical turné verziójának, ahogy erről a Musicalinfo.hu beszámolt. Sőt megtaláltam a zágrábi koncert infóit más oldalakon is, és biztató jel, hogy egy oldal sem felejti el megemlíteni a budapesti koncert lehetőségét is,

A budapesti bemutató reményét táplálja bennem az is, hogy a 2013-as turné hivatalos weboldalán még nincs fent a horvátországi előadás, de már árulják a jegyeket a Zágráb Arénaban látható előadására. Így könnyen megeshet, hogy Budapesten is lesz előadás csak még tárgyalják az időpontot.

Nyomj egy lájkot, ha szeretnél hallani musical érdekességekről és a friss musical hírekről!


Reméljük, hogy a Mamma mia után valóban a Queen musicalje lesz az a musical, ami ismét megtölti az Arénát. Jegyinfókat itt találtam!

Íme a Queen musical londoni előadásának hivatalos ajánlóvideója:

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr134725350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása