sze
1

marypoppinsmusicalbudapest.jpgSzirtes Tamás a Madách Színház igazgatója újabb csodát állít a színpadra a tőle már megszokott módon. 2012. szeptember 21, 22, 23 lesz a Disney Mary Poppins musicaljének premierje Budapesten. Az előadás egy egyedi verzióban (non-replica) kerül színpadra Budapesten, azonban a varázslatokban és csodákban nem lesz hiány Budapesten sem.

A Mary Poppins musicalben ugyanis a külföldi előadásokhoz hasonlóan a főszereplő Mary Poppins a nézők felett fog repülni.


A lentebbi képen láthatjátok, hogy milyen az előadás eredeti verziójában Mary Poppins repülése. Az eredeti előadás Londonban került bemutatásra és azóta a Broadwayt is meghódította. Mi több, a magyar szereplők közül Csonka András már a Broadway előadást is látta a próbák megkezdése előtt. (A kép alatt folytatódik az írásom)

mary-repul.jpg

 

 

Nyomj egy lájkot, ha szeretnél hallani musical érdekességekről és a friss musical hírekről!

A Mary Poppins musicalben Polyák Lilla, Oroszlán Szonja és Mahó Andrea játszák majd Mary Poppinst, de felbukkan még a musicalben Csonka András, Szente Vajk, Szervét Tibor, Koós Réka, Gallusz Niki, Détár Enikő, Bencze Ilona, Hűvösvölgyi Ildikó, sőt az egykori Megasztáros Patai Anna is. A Blikk a napokban betekinthetett a próbákba, ahol megörökítették amint Polyák Lilla mint Mary Poppins repked a Madách Színházban.

Ilyen látványos meglepetést ígérő előadás hazánkban talán még nem is volt és egyáltalán nem meglepő, hogy a Mary Poppinsra már csak pár jegyet lehet kapni online (én itt találtam magamnak). A premierekre meg már csak a licitáló oldalakon (itt találtam) és egy-egy jegyirodában árulnak jegyet.

mary-poppins-repul.jpg

Fotó: Blikk.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr934745887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása