sze
23

poligamy-musical-madach-szinhaz-jegyek.jpgOlvastam a napokban, hogy Poligamy címmel kerül bemutatásra a Madách Színházban egy új musical a 2012/2013-as évadban, így hát ennek próbáltam utána nézni. Nem is kellett messze mennem mire kibukott mi is lesz ez?! A szerzők között a Csoportterápia szerzői mellett felbukkant egy új név. Ez a név padig Orosz Dénes, akinek a nevéhez kötődik a Poligamy című film. Akkora durranás nem lehetett (bár lehet, hogy csak marketing költség hiánya miatt) a film, mert én konkrétan nem hallottam róla. Ez meglep, hiszen a film főszereplője az új filmek kegyeltje Csányi Sándor is és Tompos Kátya. A filmet pedig a Valami Amerika 2 csapata csinálta....

A történet: András többre hivatott szappanopera-szerző, Lilla tanársegéd az egyetemen. Öt év együttjárás után végre közös lakásba költöznek, ez azonban nem várt próbatétel elé állítja kapcsolatukat. Lilla ugyanis szeretne igazi fészket rakni, feleségként gyereket szülni, ám András még nem készült fel erre. A férfit sokkolja, amikor Lilla bejelenti, hogy terhes. Ráadásul a munkából hazatérve egy ugyancsak Lilla nevű, ám vadidegen nő fogadja a lakásban. Felocsúdni sincs ideje, másnap egy másik ismeretlen Lilla mellett ébred, amelyet újabb Lillák követnek. A barátja, Kornél szerint András megőrült.

Ebből a sztoriból kerekedik 2013-ra egy musical a Madách Színházban, amit Poligamy musical címen mutatnak be. Azt nem tudni, hogy a filmből ismert "betétdalok" bekerülnek-e a darabba, és a Poligamy musical bemutatójának pontos dátumát sem árulták még el.

Nyomj egy lájkot, ha szeretnél még hallani a Poligamy musicalről!

Én amúgy örülnék, ha a musicalben Tompos Kátya is felbukkanna, bár vélhetően a színház a saját csapatából válogat. A Csoportterápia musical után biztos nagy siker lesz az új előadás is. Kíváncsi vagyok, hogy a filmnek is jót tesz-e a musical?!:)

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr594822968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása