sze
27

szilveszteri-musical-2012-2013.jpg

Egyre nagyobb divat a színházakban a Szilveszteri előadások szervezése és úgy tűnik egyre többen látják meg a lehetőséget a musical rajongókban. Volt már Szilveszteri Rudolf Pécsen, Nyomorultak Kecskeméten, Szilveszteri Vámpírok bálja Budapesten és rengeteg szilveszteri musical előadás a Budapesti Operettszínházban.

Idén eddig csak két színház hirdette ki a Szilveszteri programját. Idén az új bemutató a Mary Poppins musical várja emelt jegyárakkal a nézőket a Madách Színházban (részletek itt), míg a korábbi évekhez hasonlóan a Vámpírok bálja musical is egy koccintós előadással várja a rajongókat (Részletek itt).

Arról nem szól hír, hogy azon túl, hogy a közönséget közös újév köszöntés és buli várja-e? A budapesti Operettszínházban rendszerint party van hajnalig, azonban a színház még nem hirdette meg a decemberi műsorát. Vélhetően az Elisabeth musicalt tűzik műsorra, hiszen az lesz a decemberi új musical bemutató, bár biztosan nagy érdeklődés lenne egy Szilveszteri Miss Saigon előadásra. Az előadás záró dala tökéletes hangulatot varázsolna a partyzáshoz.

Aki azonban nem egy musical előadásra vágyik és a Szilveszter estét sem akarja színházban tölteni annak ajánlani merem a Szilveszeri Musical Pluszt. Lassan minden ünnep kapcsán rendeznek egy musical koncert jellegű előadást, ahol musical és sok más sláger hallható, persze legtöbbször az alkalomhoz igazítva. Ez egy olyan tipusú koncert ahol mi rajongók is részesei vagyunk az egésznek, hiszen a színészek itt tényleg partnerként tekintenek a közönségre. Ráadásul a showra mindig a musical világból már jól ismert neveket hívnak. Részletek a Szilveszteri Musical Pluszról itt

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr604807069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása