nov
6

bereczki.jpgSzinetár Dóra sorra kapta a szerepeket, láthatjuk őt A mizantrópban és a Chicago musicalben is, valamint hamarosan a Nagy Duettben, de Bereczki Zoltánt eddig elkerülték a színházi felkérések. Persze nem ült tétlenül, hiszen zenei vezetője Náray Erika és Kökény Attila showjának és éppen Radics Gigi koncertjére készül.

Azonban a színház rajongók is ismét színpadon láthatják Bereczki Zoltánt, ugyanis Kern Andrással, Pokorny Liával és Simon Kornéllal fog együtt játszani a Centrál Színház új bemutatójában az Illatszertárban. -írja a Musicalinfo

A decemberi bemutatóra már a jegyeket is árulják.

Nyomj egy lájkot, ha te is szereted a musicaleket!

Az Illatszertárról ezt írja a Centrál Színház:

László Miklós: Illatszertár

Karácsony közeledik, a békebeli illatszertár forgalma a csúcson. Az egyik boltos, Asztalos úr eközben is szerelmes, és örül, hogy az ünnepet a még sosem látott kedvesével töltheti. De a bolt tulajdonosa, Hammerschmied úr furcsán kezd viselkedni Asztalossal. Munkahelyi viszály az oka? A kiállhatatlan és ellenséges Balázs kisasszony – aki még a fogkrémes tubust sem tudja rendesen megtölteni – fúrja Asztalos urat? Vajon tényleg eléri, hogy éppen karácsony napján veszítse el az állását? Ráadásul a szerelme sem válaszol a levelére... Asztalos úr élete, úgy tűnik, visszavonhatatlanul rosszra fordul, éppen karácsony ünnepén. Vagy mégsem?

A sikerdarab 75 éve, 1937-ben indult útjára, méghozzá nem máshonnan, mint innen, a Révay utcai színházból (anno Pesti Színház, ma már Centrál) és meg sem állt Hollywoodig, ahol három filmet is forgattak belőle.

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr914893464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása