nov
6

cristofel-valo-vilag.jpgA Való Világból ismertté vált Cristofel színházi szerepet kapott egy musicalben - írja a Borsonline.

A cikkből kiderül Cristofelnek nem kell énekelnije (egyből számba vettem, hogy hány musicalben van nem éneklős szerep, s rájöttem a Vámpírok báljában Krolock gróf szolgája is lehetne)


Cristofel, egyébként már "énekelt" és meglepő, de még sikert is aratott első klipjével. (Lentebb a klip) Jelzem ha nem is jól énekel, de tény egy Pákó szinten elszórakoztat.. 

A Bubik István Színházban a Grease musicalben Roger szerepére második szereposztásban szerződtetik Cristofelt, ha sikerül megtanulnia a szöveget:)

A Bubik István Színház a Grease musicalt még májusban mutatta be, bár nem meglepő módon nem hallottam még sem a színházról sem arról, hogy a Greaset játszák Budapesten. Így kicsit az az érzésem ez egy amatőr színház vagy színjátszókör lehet, vagy egy szini tanoda. Ott viszont abszolút nem baj, ha újabb amatőr tesz próbát. Kíváncsi vagyok mikor debütál Cristofel? 

Nyomj egy lájkot, ha szeretnél még hallani a "celebek" musical szerepeiről, vagy éppen Cristofel debütálásáról!

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr664893453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása