dec
9

500.romeoesjuliamusical.jpg500. előadásán van túl a Rómeó és Júlia musical és a jubileum alkalmából Budapestre látogatott a francia Rómeó és Júlia musical Rómeója, valamint a musical szerzője. Az 500. előadásnak óriási hírverése volt és tökéletes alkalom arra is, hogy bejelentség, hogy a Rómeó és Júlia két vidéki városba látogat el 2013-ban.

Lehet, hogy ez egy turné kezdete?

Jelenleg két helyszínt árultak el, és egy időpontot:

2013. március 16. du., este Sopron MKB ARÉNA
2013. nyara Baja Szabadtéri Színpad

A szereposztásról nincs hír, de úgy tűnik Bereczki-Szinetár nélkül is fut a darab, hiszen az eredeti gárdából Dolhai Attila, Mészáros Árpád Zsolt, Németh Attila, Janza Kata és Csengeri Ottília, valamint Földes Tamás és Csuha Lajos még mindig játszanak a darabban. Persze történt néhány szerencsés és pár szerencsétlen frissítés is a szereposztásban az idei évadban, hiszen Peller Anna, Kalocsai Zsuzsa és Kapócs Zsóka is szerepet kapott a Rómeó és Júliában.

Remélhetőleg a jóval magasabb jegyárért cserébe a színház összeválogatja a legjobb szereposztását és azokat viszi el vidékre. Persze, ha a bajai előadás egybe esik a soproni Elfújta a széllel, akkor nyilván Dolhai Attiláról nem álmodhat a közönség, hiszen szinte biztos, hogy ő lesz az Elfújta a szél főszereplője, vagy Szabó P. Szilveszter.. Valamelyiküket, mindenképp nélkülözni kell a közönségnek és valljuk be méltó váltója eddig még csak Szinetár Dórának és Bereczki Zoltánnak akadt a Rómeó és Júliában.

Persze szerencse, hogy nehéz elrontani egy egész előadást így ha soproni lennék bátran megvenném a jegyemet már most, hogy jó közelről láthassam a színészeket. A hírek szerint a soproni előadásra már árulják is a jegyeket itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr814949645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása