már
6

edda-musical-jegyek-budapest.jpgKülföldön az Abba (Mamma mia!) a Queen (We Will Rock You) és Michael Jackson (Thriller musical) dalaiból készült musical és nem volt meglepő, hogy a külföldi trendet a magyar színházak is követik. Így született meg a Hungária dalokból készült Made in Hungaria és a Neoton dalokból készült Szép nyári nap musical is.

2013-ban pedig ismét egy magyar legenda dalaiból készül musical, méghozzá az Edda dalaiból. A Csak én mozdulok, Kör közepén állok, Elhagyom a várost, Hűtlen című dalokat generációk fújják. A dalokból egy még ismeretlen történet nyomán kerekedik majd egy musical. A szereplők között talán az Edda frontembere is felbukkan, bár a meghirdetett szereposztásban csak Pintér Tibor, Tunyogi Bernadett, Koós Réka, Janza Kata és Tóth Attila
neve szerepel.

Az Edda musical azaz A KÖR musical 2013. május 17-én kerül bemutatásra. A premierre már most alig vannak jegyek és a többi előadásra is gyorsan fogynak a jegyek. Jegyek a neten is vásárolhatóak itt!

Az elmúlt évben az Edda népszerűsége töretlen, így várhatóan a zenéjükből készült musical is óriási sikert fog aratni.

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr655120453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása