máj
14

mamma-mia-plakat-madach.jpgMagyarországon először másképp kerül színpadra az ABBA dalokból készült musical a Mamma Mia!

A Madách Színház új bemutatójára óriási volt az érdeklődés. A jegyelővételt egy dedikálással és mini koncerttel kötötte össze a színház. A rossz idő ellenére a körton kígyózó sorban vártak a jegyekre a nézők. Másnap online is elkezdték a jegyek értékestését, de az óriási érdeklődést a színház jegyrendszere sem tudta kezelni, így csak pár szerencsés jutott jegyhez. Végül a túlterhelt rendszert a színház lekapcsolta és másnap folytatták a jegyértékesítést.

Az előadásokra egy néző 6 jegyet vásárolhatott és szinte minden előadásra elkeltek a jegyek.

Pár előadásra még maradt jegy reklámozza több jegyiroda is.

Jegyvásárláshoz ajánljuk ezt az oldalt!

A Mamma Mia musical három szereposztásban kerül színpadra. A bemutatók 2014. szeptember 26-27-28-án lesznek a Madách Színházban.

A főszerepekben Stohl András, Détár Enikő, Hajdu Steve, Koós Réka, Sasvári Sándor, Gallusz Nikolett, Szerednyei Béla és Muri Enikő mellett számos nagy sztár lesz látható.

Szereposztás itt!

dedikalas.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr286165745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása