sze
3

A világ felgyorsult. Színesebb, zajosabb, kaotikusabb lett. A gyerekek már óvodás korban megkapják az első tabletet vagy videojátékot. A mesék szerepét átvették az animációs filmek, a hősökből szuperhősök lettek... – a TulipánTündér Produkció célja egy olyan 21. századi „műmese” életre hívása volt, amiben a magyar és nemzetközi mesetörténet figurái, elemei, toposzai úgy jelennek meg, ahogy azokat még senki nem láthatta. alfoldi-musical-nagy.jpg

2014. december 27-30 között a Tüskecsarnokban lesz látható az új magyar színházi szenzáció A Játékkészítő. A Játékkészítő zenés akciómese főszerepeiben Alföldi Róbert, Bereczki Zoltán, Radics Gigi, Pokorny Lia, Hajdu Steve, Nagy Feró, Király Viktor, Szabó Győző, Oroszlán Szonja, Király Linda és még sokan mások láthatóak lesznek.

A neves alkotói gárda semmit nem bízott a véletlenre. Hazánk legnagyobb színészeinek, fiatal tehetségeinek, kiváló zenészeinek, művészeinek és a könnyűzenei élet éllovasainak bevonásával álmodta színre a darabot. Az előadás egyszerre interaktív mesés kaland és pop musical, amiben a színház, a zene, a tánc, a cirkuszművészet, valamint a lenyűgöző vizualitás különleges egysége keveredik. 

A történet:

A királylány, a Háromfejű sárkány, a Kismalac és Hüvelyk Matyi ott kornyadoznak mesevilágban, és attól félnek, elfelejtik őket. Nincs szuperlézerük, nem tudnak gombnyomásra szintet ugrani, szép lassan kimentek a divatból. 

Elhatározzák, hogy felkeresik a híres videojáték-készítő mestert, hiszen ha belőlük is videojáték készülne, talán újra népszerűek lennének. Segítséget kérnek egy kisfiútól, Petitől, aki mindent tud a videojátékokról, és tanácsokat ad hőseinknek, hogy tudnának modernebbek és trendibbek lenni. Együtt indulnak a Játékkészítőhöz, ám az útjuk során váratlan akadályokba ütköznek.

Előadások: 

2014. december 27. 15:00 budapest Tüskecsarnok Jegyek itt!
2014. december 27. 19:00 budapest Tüskecsarnok Jegyek itt!
2014. december 28. 11:00 budapest Tüskecsarnok Jegyek itt!
2014. december 28. 15:00 budapest Tüskecsarnok Jegyek itt!
2014. december 29. 19:00 budapest Tüskecsarnok Jegyek itt!
2014. december 30. 19:00 budapest Tüskecsarnok Jegyek itt!

 

Szereposztás: 

Játékkészítő: Alföldi Róbert
Hüvelyk Matyi: Bereczki Zoltán
Piroska: Pokorny Lia
Aquatánia: Oroszlán Szonja
Rettentő Borodin: Nagy Feró
Kismalac: Szabó Győző
Hajasbaba: Radics Gigi
Jancsi / Ólomkatonák vezére: Király Viktor
Juliska: Király Linda
Animátor / Dzsinn / Vizeliő bíboros : Hajdu Steve

Rendező: Magács László

Dalszövegíró: Orbán Tamás
Vezető zeneszerző: Rakonczai Viktor  

a-jatekkeszito-nagy.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr926665997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása