okt
4

Új magyar musical született ismét, méghozzá Pozsgai Zsolt és Szomor György tollából, egy klasszikus mű a Monte Cristo grófja kerül feldolgozásra. A musical főszerepét Szomor György játsza majd, de a musicalben felbukkan az X-faktor sztárja Vastag Tamás is. Ritka, hogy magyar musicalből CD is megjelenjen, azonban az új musical CD-je már a bemutató után nem sokkal megvásárolható lesz, sőt a szemfülesek akár meg is nyerhetik a Monte Cristo musical CD-t (klikk ide)

Az új musicalről nem sokat tudni még, és egy dal sem került nyilvánosságra eddig. A Jókai Színház Évadnyitó gáláján elhangoztak dalok a musicalből, de hivatalosan sehol nem debütált egy felvétel sem, még a musical Facebook rajongói oldalán sem.

Viszont nagy sikert remélhetnek, hiszen a musicalt  Budapesten is bemutatják a RAM Colosseumban. Kérdés, hogy a budapesti közönség bemegy-e a színházba egy olyan musicalre amit nem ismer és amiben egy sztár szerepel csak?! Kétségtelen, hogy egy új premier sokakat érdekel, de a budapesti túlkínálat mellett van rá igény?  Hiszen a közönség választhatja akár Vastag Csabit is egy Andrew Lloyd Webber musicalben  (József musicalben) Gallusz Nikivel, Puskás Petivel megfűszerezve vagy  Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán új sikermusicaljét a Rebecca musicalt amiben még Szulák Andrea is felbukkan.

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr783277506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása