okt
6

Újabb magyar "slágerekből" készült musical debütál. A jól ismert dalokból készült musicalek tömege árasztotta el az elmúlt években a magyar rajongókat is. 

Hazánkban készült már musical Ákos (Majom a ketreceben), Hungária (Hotel Menthol, Made in Hungária - amiből még film is készült), Apostol (Nem tudok élni nélküled) Neoton (Szép nyári nap) és most debütál a Karády Katalin álomjáték.

Ha úgy nézzük a magyar színházak is követik a nyugati trendet, hiszen az elmúlt évek legnagyobb sikereit külföldön is az ismert slágerekre épülő musicalek aratták mint a Mamma mia! (Abba) We will rock you (Queen) vagy éppen a Thriller (Michael Jackson) de a hírek szerint hamarosan jön a Kyle Minogue és Spice Girls musical is.

 Október 8-án, szombaton 19 órakor látható a Szivárvány Gyermekházban az az egyfelvonásos zenés álomjáték, amely a híres színésznő életét mutatja be.

A Szivárvány Gyermekházban már hét éve működő Musical Stúdió ismét új produkciót hozott létre: a Karády Katalin dalaiból, Papp Zoltán stúdióvezető által összeállított est ezúttal egy komplett színházi produkció, amelynek keretében a játszók megidézik a magyar Femme Fatale-t. Az előadásban olyan dalok hangzanak fel mint a címadó „Ne kérdezd, ki voltam...", Halálos tavasz, Hamvadó cigarettavég... (Pécsiújság)

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr653282261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása