okt
6

A minap az egyik rajongói fórumon olvastam miszerint új CD-t adnak ki a Rebecca musicalből, méghozzá a második szereposztás szereplőivel!

A színház még nem nyilatkozott és a színészek sem a készülő új lemezről, azonban kétségkívül nem lenne meglepő, ha a sikert megkoronáznák egy újabb lemezzel.

Bár logikusan felmerül a kérdés, hogy ha új lemezt adnak ki akkor miért pont a Rebecca kerül kiadásra és miért nem a legnagyobb siker a Rómeó és Júlia? A Rómeóban a bemutató óta több új szereplő is megfordult, többek között Polyák Lilla, Vágó Betti, Bálint Ádám, Nádasi Veronika, Szabó Dávid, Kerényi Miklós Máté. Kétségkívül nagy siker lenne egy új Rómeó és Júlia CD a második és "harmadik" szereposztással, és olyan dalokkal amik a CD-re korábban nem kerültek fel.

 Ha tetszett a bejegyzésem  és nem akarsz lemaradni a friss infókról akkor nyomj egy lájkot a Facebook oldalamra ide kattintva!

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr483282510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása