okt
8

Tegnap debütált a GIGAMUSICAL amiről azóta se hallottunk semmit! Lehet elfogult vagyok, vagy nem tudom...de elég amatőrködésnek tűnik nekem ez a gigaság?!

Bemutatták a darabot és a neten összesen 2 kép fellelhető a musicalrőla premier után 1 nappal. Egy a musical sztárjának Facebook oldalán kiposztolt kép és egy az MTI által publikált kép... i

Azonban a színház honlapján semmi, se a Facebookján.. sőt a Facebookon van egy cseppet nevetséges rajongó vs színház beszélgetés... A színház válasza alapján úgy érzem van még mit tanítani a vidéki színházaknak...

"Hogy Ön is megértse (és kérem, ne vegye sértésnek): a Monte Cristo grófja című előadás bemutatója ma este volt. Az előadásról jelmezes, díszletek között fotózott képek nem készülhettek mondjuk két héttel ezelőtt, mert a darab (beleértve a jelmezeket, díszletet, stb.) kvázi a bemutatóra készül el. Kérjük szíves megértését, de ezen szokásunkon nem kívánunk változtatni. Amint alkalmunk adódik, az előadás fotóit azonnal közzétesszük."

Én nem tudom ki hogy van vele, de tapasztalataim szerint minden érdemesebb produkcióról még a premier előtt felkerülnek képek, hiszen egy jó kép előbb eladja a darabot mint pár cikk amit el sem olvasunk... de valamit itt csúnyán elronthattak, ha még a magyar musical portálokon sem jelentek meg képek. Az MTI fotó alapján pedig nem merném giga musicalnek nevezni a darabot. Persze nem nyilatkozom inkább a pesti premierig, vagy amíg a musical oldalak is felteszik az előadáson készült képeiket.

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr493288348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pn1andy 2011.10.09. 14:41:22

Kedves Musicalfan!

Ha akkora "musicalfan" lennél, mint amekkorát a neved tükröz, akkor jobban utánanéztél volna a képeknek, mielőtt hülyeségeket írsz.
Az alábbi webcímen nem egy kép van a Monte Cristo grófjából, csak utána kellett volna nézni:

hir6.hu/cikk_galeriak/111005_Monte_Cristo_grofja_Bekescsaban_all_bosszut/#photogallery-158615

(ja, és megjegyzem, a képek mint az az oldalon ki is derül, október 6-án kerültek fel)

És csak hogy a darabot is elemezzem (mivel már volt alkalmam látni): a zene csodálatos, az alakítások szintúgy, a díszlet látványos.

egymusicalfanatikus 2011.10.09. 17:21:18

Kedves pn1andy:)

Nem tudom mekkora musical fanságot tükröz a nevem, de örülök, hogy kommenteltél. Kár, hogy bővebben nem írtál a darabról! HA netán mégis lenne kedved én örülnék, hogy neki.. Szivesen szerkeszteném ezt a blogot más rajongókkal együtt!

P.S. Kösz a képeket:)
süti beállítások módosítása