okt
28

A mai nap legérdekesebb híre számomra a Madách Színház új bemutatója volt. Én, József Attila címmel debütál egy új musical. Részletek itt!

nos meglepő választás, de úgy gondolom, hogy fantasztikus dolog, hogy a színház kísérletezik és valami igazán újat is a színpadra állít. József Attila versei eleve nagyon szépek és az élettörténetét tekintve egy igazán izgalmas kamara musical várható.

Nem sok musical jut eszembe így hirtelen aminek ne lenne happy endje, vagy ami úgy igazán felkavarja a nézőt. Pláne a magyar repertoárból. Ez az előadás talán olyan érzéseket hozhat majd ki a nézőkből mint a Vértestvérek (ami jelenleg is fut Sopronban) vagy a hazánkban még be nem mutatott Sunset Boulevard című musical.

Izgatottan várom a bemutatót és kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz. Egy kis ízelítő megtekinthető itt!

 Ha tetszett a bejegyzésem akkor nyomj egy lájkot a Facebook oldalamra ide kattintva!

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr223336992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása