okt
29

 

Éppen az egyik postomat próbáltam a Facebookon népszerűsíteni, amikor igen érdekes kommentet kaptam az egyik postomra, miszerint 2,5 éve próbál megjelenni az Elisabeth musical DVD-n. Meglepő, de ez a pletyka még csak nem is annyira pletyka, hiszen két cikket is találtam 2009-ből a DVD kapcsán.

 

Az egyik a Szegedi Szabadtéri Játékok kapcsán készült, amin már kész tényként kezelik a DVD megjelenését. Az Operettszínház produkciója ugyanis Szegeden felvételre került a hír szerint! Ugyanezt megerősítendően találtam rá a musicalfan.hu blogra, ahol szintén erről írtak.

Érdekes, hogy az Operettszínház felvette az anyagot, azonban mégsem adták ki? Miért? Nem kapták meg a jogokat? Mondjuk nem lepne meg, ha a bécsiek úgy döntenének, hogy a bécsi előadásnál gyengébb produkció nem jelenhet meg DVD-n. Ezzel nem a magyar produkciót akarom leszólni, hiszen hazai szinten egy színvonalas darab, de a bécsihez mérve azért jóval gyengébb. 

Bár mit várunk, ha összehasonlítjuk a lehetőségeket és persze a budgetet. Mondjuk azért kíváncsi lennék egy Elisabeth milyen lenne ha a Madách Színházban kerülne bemutatásra?! Az ottani díszletek stb. azért közelebb vannak a nyugati előadások színvonalához.

Ha tetszett a bejegyzésem akkor nyomj egy lájkot a Facebook oldalamra ide kattintva!

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr533338316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása