nov
30

Úgy tűnik, hamarosan Magyarországon is bemutatják a Wicked musicalt, és meglepő módon nem az egyik budapesti nagy színház mutatja be, hanem a Szegedi Szabadtéri Játékok. A darabot Molnár László hozza majd hazánkba, ahogy erről a D1 TV-nek nyilatkozott.

Már 2011 nyarán felmerült a Wicked bemutató lehetősége és kétségkívül az egyik legjobban várt musical hazánkban a Wicked (és a Rebecca volt)! A dalokat már sokszor hallhatta a közönség angolul, azonban a lelkes rajongók már magyarul is ismertették a közönséggel az egyik legszebb dalát a musicalnek. Kétségkívül szívhez szólóbb a dal magyarul azoknak akik nem beszélnek angolul. 

Amúgy a Wicked musical sikerét mutatja, hogy a Broadway és a West End legnagyobb kasszasikerei és évről-évre csak nő a népszerűsége. A Wickedet már bemutatták Japánban, Finnországban és Németországban, sőt nemrég debütált Hollandiában is. A Wicked magyar rajongói már Facebook oldalt is csináltak a darabnak, ahol minden magyar vonatkozású anyagot megtaláltok!

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr123424230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása