dec
16

Vannak átalakulások, amiket szerintem nem szabadna megélnünk. Ilyen az amikor a dalaiban a nőket csak eszköznek tekintő Ganxsta Zoleeból mesehős lesz. Pont a minap hallgattam meg Orsitól a Lemegy a nap című számot és szörnyedtem el azon a részen, hogy "Mindenemet megkaphatod, ez a tuti"-közben Ganxsta megfogja a "csomagját". No komment. Mindezzel nem is lenne baj, mert van akinek erre van igénye és azt a réteget is ki kell szolgálni zenével. Azonban amikor egy ilyen értékeket közvetítő embert bele tesznek egy GYEREKEKNEK szóló musicalbe, azzal nehezen tudok azonosulni.

Azzal nincs gond, ha tehetségét megcsillogtatva zenét ír és jó szövegeket egy gyerek előadáshoz... Sőt csak gratulálni tudok a különböző mesefilmes szinkronjainak, de nekem összeegyeztethetetlen a múltja és a jelene egy gyerekdarab főszereplőjeként. Vagy ez csak engem zavar? 

Úgy tűnik azonban, hogy mások nagy tehetséget látnak benne, mivel már a második gyerekeknek szóló musicalszerepe ez. Először a Popeye musicalben láthatta a kecskeméti és a budapesti közönség, és most debütált egy új musicalben a Winnetouban. A Winnetou musical Kecskemét után Budapesten is látható lesz, sőt a Popeye is 2012-ben ismét Budapestre jön.

A Winnetou musical képeit megnézheted ide kattintva!

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr863468430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása