dec
24

Egyre több musical sztár készül külön karácsonyi dallal a rajongóknak az ünnepekre. Többek között a Társulat győztese Feke Pál és az Operettszínház sztárja Mészáros Árpád Zsolt is egy dallal lepte meg a rajongóit. Feke Pál Messze vagy című dalát meghallgathatjátok ide kattintva, míg Mészáros Árpád Zsolt új dalát a Karácsony éj című dalt akár le is tölthetitek

Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra a múlt évben karácsonyi duett CD-t is adott ki az ünnepekre és idén sem volt ez másképp, csak most a Nők Lapja mellékleteként jelent meg 5 dal a karácsonyra (bár nem klasszikus karácsonyi dalok). Az Ajándék című slágerük azonban idén is nagy sikerrel futott a rádiókban, sőt országos turnéra indultak a Karácsony Duett CD dalaival.

Pályatársuk Dolhai Attila is saját karácsonyi koncertjével várja a közönséget december 25-én az Operettszínházban, majd az Adagio zenekar (Merán Bálint, Homonnay Zsolt és Balczó Péter) ad karácsonyi koncertet a RAM Colosseumban!

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr603493549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.12.28. 23:24:47

Kösz! Legalább tudom, hogy mit kell lelki egyensúlyom megőrzése érdekében elkerülnöm! ;)
süti beállítások módosítása