jan
3

A Blikk.hu szerint Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra után távozik az Operettszínház sajtósa Ferenczi Orsolya, a Szépség és a Szörnyeteg musical rendezője és a színház dramaturgja Böhm György, valamint a Szép nyári nap musical főszereplője, és a Férfiakt című film főszereplője Szabó Dávid is. Szabó Dávid a színház egyik legfiatalabb új tehetsége, akit már maga a színház is díjazott a házi díjaival. Tehetségét már több musical és operett produkcióban megcsillogtatta, de énekese volt a Zserbó című operett formációnak és Disney filmekben is hallhattuk már. Emellett látható a Turay Ida Színházban, Pécsi Nemzeti Színházban és a József Attila Színházban. Legtöbb szerepe azonban az Operettszínházhoz köti. 

 

Nyomj egy lájkot, ha szeretnéd tudni kik távoznak a színháztól!

 

 

Friss:

Szabó Dávidot a hír megjelenése után megkereste az egyik musical oldal is. Mint megtudtuk a bulvár sajtó ismét tévedett! Szabó Dávid továbbra is a színház tagja marad és más színházakban is játszani fog, azonban megszűnik a közalkalmazotti státusza. Dávid továbbra is látható lesz az Operettszínházban is. Korábban Janza Kata távozását is rebesgették, aztán kiderült, hogy a művésznő mégsem hagyja el a színházat.

Ki lesz a következő akiről kiderül, hogy felmond? Úgy tűnik Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán távozása nagy lavinát indított el a színházban.

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr823516074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása