jan
4

A Blikk.hu hírei szerint a 2012-es Szegedi Szabadtéri Játékokon a Jekyll és Hyde musical főszerepében láthatja majd a közönség Szabó P. Szilvesztert. A musical három főszereplőjének nevét maga a darab producere Molnár László árulta el a rajongóknak, azonban azt is megtudhattuk, hogy lesz egy második szereposztás is, amiben úgy tűnik Szabó P. Szilveszter lesz látható. (Sőt ideális esetben Janza Kata lesz a második szereposztásban is.) Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán azt nyilatkozták, hogy nem lesznek új produkcióban láthatóak, de nem lenne meglepő, ha Tunyogi Bernadettet váltaná a Jekyll és Hyde-ban Szegeden, hiszen óriási sikert aratott Janza Katával a Vágyom rád című duettje az Arénás Bereczki-Szinetár koncerten és korábban az Operettszínház musical válogatás CD-jén is énekelt egy dalt a darabból.

Jelenleg azonban csak az biztos, hogy Janza Katát és Molnár Lászlót, illetve Tunyogi Berndatettet láthatjuk majd Szegeden. Bővebb infók a Jekyll és Hyde musical rajongói oldalán.


A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr823516034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása