jan
5

Az Operettszínház sztárjával Dolhai Attilával énekelte a Valahol Európában musical egyik dalát az X-faktorban Muri Enikő, akit Dolhai Attila meghívott a karácsonyi koncertjére, hiszen nem ez volt az első alkalom, hogy együtt énekeltek. A Habostorta.hu szerint a színház azonban úgy döntött nem kívánja Muri Enikőt a színpadára engedni. 

Muri Enikő nemrég kapott szerepet a József Attila musicalben a Madách Színházban és úgy tűnik ezt nem nézte jó szemmel az Operettszínház vezetősége, vagy nem kívánták azt a képet kelteni, hogy Enikőt csak az X-faktoros siekrei miatt kívánják szerepeltetni a koncerten.

Nyomj egy lájkot, ha szeretnél hallani Muri Enikő színházi szerepléseivel kapcsolatos hírekről!

 

Dolhai Attila így nyilatkozott:

 "A karácsonyi koncertemen is énekelt volna az Operettszínházban, de mivel egy másik zenés teátrumban kapott főszerepet (a Madách Színházban - a szerk.), nem léphetett fel. Mégis tervezem, hogy a jövőben együtt dolgozzunk. Egy adott helyszín, mint jelen esetben az Operettszínház, szabhat ilyen feltételeket, de ettől még máshova is viszem majd a koncertemet, és örülnék, ha Enikő elkísérne."

A színház vezetője Kerényi Miklós Gábor legutóbbi nyilatkozatában célzott arra, hogy nem a tehetségkutatók sztárjaival akarja megtölteni a színházat, hanem saját sztárokat teremt. Ennek ellenére a Rómeó és Júlia musical új szereposztásában pont a Csillag születik sztárja Brasch Bence kapott főszerepet, de említhetném a Miss Saigon főszerepében látható Feke Pált is aki szintén egy tehetségkutatóból lett ismert. A közönség nem tudja a háttér infókat (Bence a színház stúdiójának növendéke, és Feke Pál már a Társulat előtt is játszott más színház musicaljeiben), de ha abból ítélkeznek amit látnak és hallanak akkor Kero nyilatkozata disszonáns.

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr963522869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása