jan
8

Ricky Martinról már köztudott, hogy meleg és a sajtó előszeretettel csámcsog ezen. Legutóbb is valamelyik újság a meleg házasságáról pletykált, azonban mint kiderült elég elfoglalt a latin macsó. Amerika egyik legsikeresebb sorozatában kapott szerepet, így most gőzerővel forgat. A Glee musical-szappanopera hazánkban Glee - Sztárok leszünk címmel került műsorra az RTL klubon. A zene.hu azt írja, hogy ebben a sorozatban "ő lesz Ohio valaha látott legforróbb vérű spanyol tanára"

Ricky Martin mint popénekes nagy sikert aratott világszerte, és fiatal korom ellenére még én is ismerek tőle legalább egy dalt. Nagyjából a melegsége felvállalásának híre után (de lehet előtt) arról is lehetett hallani, hogy a Broadwayon fog visszatérni az Evita musicalben. Az Evitában Che szerepét játsza majd, akit a filmben Antonio Banderas alakított.  

Nyomj egy lájkot, ha szereted az Evitát!

 

A Gleere visszatérve, a sorozat egyébként folyamatosan újabb és újabb sztárokat vonultat fel, sőt a pletykák már arról is szóltak, hogy Gloria Estefan és az X-faktoros Cheryl Cole is szerepet kap a sorozatban. Persze minden pletykát nem kell elhinni, hiszen nagyjából minden tinisztárról és énekesről felröppent már a hír, hogy lesz a Gleeben.

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr573527626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása