feb
21

A Musicalinfon az Elisabeth musicalről szóló kommentekben olvastam arról, hogy tervben volt egy magyar Elisabeth DVD megjelenése is. A DVD azonban nem jelent meg azóta sem, bár úgy gondolom, hogy sokan megvásárolnánk a DVD-t, hiszen egy színházjegy árába kerülne csak, és bármikor visszanézhetnénk.

 
Mivel a rajongók állítása szerint a DVD már felvételre került, ezért arra gondoltam, hogy a stuttgarti Rebecca CD megjelenése ügyében indított összefogáshoz hasonlót érdemes lenne megpróbálni a magyar rajongóknak is az Elisabeth DVD megjelenésének reményében.

Nyomj egy lájkot, ha nem szeretnél lemaradni az Elisabeth musical DVD-vel kapcsolatos hírekről!

 
 
Nem tudom mi a hivatalos módja, de mivel korunk vezető kommunikációs platformja a Facebook, így talán a legjobb az lenne, ha ott indítanánk el. Én létrehozok egy oldalt erre és várom mindenki segítségét és csatlakozását, aki szeretné ha a DVD megjelenne és segít az összefogásban. Lássuk mire vagyunk képesek együtt!
 
Az összefogási kezdeményezésre létrehoztam egy "Szeretnék egy Elisabeth musical DVD-t magyarul" oldalt amihez csatlakozhattok ide kattintva, és az első posztomban a részletekről is olvashatsz! PRÓBÁLJUK MEG!!!
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr874155399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása