feb
27

Vastag Csaba, Vastag Tomi és Muri Enikő után most az X-faktor selejtezőjében kiesett színész Géczi András kapott musical szerepet. Géczi András sokak szívébe belopta magát hangjával és stílusával, azonban sajnos az élő adásig nem jutott el. Azonban tehetségét most egy musical szerepben csillogtathatja meg. A Gödöllői Művészetek Háza mutatja be a Kabaré című klasszikus musicalt. A sanzonok világát idéző musicalben Neumann Balázs jazz zongoraművész is felbukkan, a Konferanszié szerepében pedig Géczi Andrást láthatjuk.

 
Az előadás márciusban két alkalommal lesz műsoron. Jegyek és az előadás részletei itt!
 
Az X-faktor és Megasztár szereplők musicales karrierjéről szóló korábbi írásomat ajánlom figyelmetekbe, amiből kiderül, hogy több musicalszínész is jelentkezett már a tehetségkutatókba.
 

Nyomj egy lájkot, ha szeretnél hallani a tehetségkutatós sztárok musical szerepeiről!

 
 
Akiknek nem mond sokat Géczi András neve, azoknak ajánlom figyelmébe az alábbi videót:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr614216182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása