máj
17

Már korábban tippeltem, hogy a következő MKB Arénás musical a Szépség és a Szörnyeteg lesz, de nem hittem volna, hogy ilyen jó érzékem van:))) Ma lesz a 300. Szépség és a Szörnyeteg az Operettszínházban és eme nemes alkalom napjára időzítette az MKB Aréna a hír megosztását, miszerint Sopronban is látható lesz a Szépség és a Szörnyeteg musical.

A musical 2012 október 13-án 14:30 és 19:00 kezdéssel láthatja a közönség. A jegyárak valamivel magasabbak, mint a pesti előadáson megszokott jegyárak. A Szépség és a Szörnyeteg musical Facebookján (ahova múltkor postom is kikerült:)) már a jegyértékesítő linket is közzé tették. Jegyeket ide kattintva vehettek előadás szerint!

A musical szereposztásáról nincs hír, talán a 300. előadáson ezt is elmondják, de kétlem, hogy Bereczki-Szinetár páros lenne benne, pláne, hogy az új évadtól elvileg már nem sokmindenben játszanak az Operettben.

A Szépség és a Szörnyeteg musical 2012 őszén-telén sokfelé lesz látható. Talán Budapesten is, de Bécsben és Sopronban biztosan. Bécsben német nyelven és vélhetően "új" szereposztásban lesz látható. Korábban tudomásom szerint Polyák Lilla játszotta a Tea mamát, míg Peller Károly a Szörnyeteget. Aki eme különleges szereposztásra kíváncsi annak érdemes a bécsi előadást is megnézni.

A Szépség és a Szörnyeteg musical jegyinfói és dátumai:

2012. október 13. Sopron MKB Aréna (Jegyinfók itt!)

2012. december 5-16. Bécs, Wiener Stadhalle (Jegyinfók itt!)

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr174522075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása