feb
7

romeobaja.jpgLassan az ország összes szabadtéri színpadán bemutatják az egyik legnagyobb sikerdarabot a Rómeó és Júlia musicalt. 2013. augusztus 29-31 között 3 alkalommal csendül fel a Bajai Szabadtéri Színpadon a legendás Lehetsz király című dal. 

Bár Bereczki Zoltán, Szinetár Dóra és Náray Erika a DVD-n még szerepelt, amióta elhagyták a Budapesti Operettszínházat, a Rómeó és Júliától is el kellett, hogy búcsúzzanak, de helyükre új fiatal és idősebb tehetségek kerültek.  A Rómeó és Júlia musicalben Bereczki Zoltán szerepét Brasch Bence vette át, míg Náray Erika szerepét Kalocsai Zsuzsa vette át.Mellettük azonban sok más új tehetség is debütált a darabban, hiszen Mercutio szerepében már az X-faktor előtt is nagy sikert aratott Szabó Dávid is.

A bajai előadás szereposztásáról nincsenek még infók. A Rómeó és Júlia musical országos turnéjában 2013. március 16-án látható lesz Sopronban is. A két előadásra jegyek már kaphatóak! A soproni előadás szereposztása:

Rómeó: Dolhai Attila (19.00), Kocsis Dénes (14.30)
Júlia: Vágó Bernadett (19.00), Vágó Zsuzsi (14.30)
Tybalt: Szabó P. Szilveszter
Escalus, Verona hercege: Németh Attila
Capulet: Csuha Lajos
Capuletné: Janza Kata
Montague-né: Csengeri Ottília
Dada: Nádasi Veronika
Lőrinc barát: Földes Tamás
Mercutio:Brasch Bence (19.00) Szabó Dávid (14.30)
Benvolio: Mészáros Árpád Zsolt
Paris: Szerényi László

Elképzelhető, hogy Baján is ebben a szereposztásban láthatjuk majd a Rómeó és Júlia musicalt. Bár szereposztás még nincs, de a bajai Rómeóra már árulják a jegyeket. A Rómeó és Júlia musical 500 előadáson van már túl és hamarosan 10 éves jubileumát ünnepli Magyarországon is.

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr445067573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása