okt
13

Mozart Musical Plusz lett a mai bejegyzésem címe a mai friss hír alapján, amihez kétségkívül remek képet választottak, úgyhogy azonnal le is mentettem. A Mozart musical egyik dalát egy új feldolgozásban, méghozzá heavy metal stílusban hallhatja a közönség a Halloween Musical Pluszon. A koncert fellépői Kecskés Timi, Bot Gábor, Egyházi Géza, Tóth Attila, Serbán Attila, Posta Victor, Jazz and More kórus Jegyek és további infók!

Amúgy a Mozart musical nem is musical, hanem rockopera, csak ez a két műfaj már annyira egybeforrt, hogy mindenre azt mondjuk musical. Pedig zeneileg óriási a különbség a kettő között. Azért egy Rómeó és Júlia rockopera kicsit erős lenne.:))

A Mozart meglepően kevés országban volt látható ha a Rebecca musical vagy az Elisabeth musical sikereihez mérem, viszont annál nagyobb sikert aratott. Szöulban például több zenei díjat is nyert a produkció amit ott színpadra állítottak. Ott óriási kultusza lett a musicalnek köszönhető a koreai sztárnak Kim Jun Soonak. Lévay Szilveszter még koncertet is adott ami DVD-n is megjelent.

 Ha tetszett a bejegyzésem akkor nyomj egy lájkot a Facebook oldalamra ide kattintva!

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr953299485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása