nov
2

Ma érdemes volt felkelnem:) Úgyanis alig két perce a Facebookon köszöntött a hír, hogy Dolhai Attila Karácsonyi Koncertjére a Musicalinfo.hu-n már kaphatóak a jegyek ráadásul nagy örömömre kezelési költség nélkül!!:)

A koncertről nem sok újat tudtam meg a cikkből, de a jegyem már megvan:) Amúgy korábban már volt egy Dolhai Attila koncert karácsonykor, de arról lemaradtam. Idén azonban a rajongók nem maradnak koncert nélkül, hiszen nem csak az Operettszínházban lesz koncert, hanem vidéken is!

Kíváncsi leszek, hogy lesz-e meglepetés vendég? és miket fog énekelni Attila? Én úgy meghallgatnám a Bereczki-Szinetár páros karácsonyi dalát az Ajándékot. Addig is egy kis ráhangolódásnak az Operettszínház krémjétől meghallgathatjátok a Last Xmasst:)

Ja és a Musicalclub.hu-n meg jegyeket lehet nyerni a koncertre!!!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr543347122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása