nov
4

Úgy tűnik, hogy egy kicsit átrendezik az Operettszínházban a szereposztásokat, és mivel ugye új Tybald debütál a Rómeó és Júliában, így Szabó P. Szilveszter egy másik szerepet kapott a leadott Tybaltért. Persze tévedhetek, lehet, hogy nem adja le a szerepet:) Mindenesetre gyanús az egybeesés.

Azonban érdekes a választás. König szerepe szerintem nem illik annyira hozzá, akkor már Vitay tábornok, vagy az iskola igazgatója, s bár Szabó Magda könyvében a Kalmár tanár úr a legvonzóbb férfi, és Szilveszter azért nem az a szépfiú kategória, ettől még szerintem a legjobb szerep az lett volna neki. Csak hát ugye Kalmárnak nincs olyan jó nagy dala. Ha viszont nagy dal szempontból nézem akkor mindenképp Vitay tábornok illett volna Szilveszterhez.. 

Mindegy, a lényeg, hogy új szerepben láthatjuk, ami szerintem jó a rajongóknak és külön jó a darabnak:) Pláne, hogy Abigél szinte minden operettes bérletben van.

A képek darabból, napi szereposztás, jegyek stb itt! Illetve találtam egy Abigél musical Facebook oldalt is, bár nem sokan követik!

P.S.: Kár, hogy nem viszik Szilvesztert Sopronba is, vagy legalábbis eddig amit meghírdettek szereposztást abban nem szerepelt..

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr693354059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása