nov
24

A napokban volt 35 éves Sylvester Stallone három Oscar-díjas filmje a Rocky. Az évforduló alkalmából került bejelentésre a világsajtó előtt, hogy Syl és a Klitschko fivérek közösen bemutatják a Rockyból készült musicalt Hamburgban. A darabot egy Broadway veterán írja és a zenét is egy Tony-díjas szerzőre bízták. A musical 2012 novemberében debütál.

Számomra furcsa, hogy a világpremiert német nyelven tervezik, és az még ennél is furcsább, hogy pont a Rocky című filmet választották. Szerintem vannak filmek amik nem musicalnek valók. A Dr Szöszi, ,Billy Eliot, Dirty Danceing, Ghost vagy éppen magyar fronton a Valahol Európában jó választás volt. Azonban a Rocky, a boxos sztori engem nem vonzana be a színházba. Ez legalább olyan rossz ötlet mint amilyen rossz ötlet volt Kokónak kvízműsort adni.

A musicalt egyébként a Stage Entertainment állítja színpadra. Hozzájuk kötődik a Sister Act (Apácashow) musical színpadi adaptációjának európai terjesztése is. Nyilván a német premier után a darabot megpróbálják átvinni Anglia, Franciaország és Hollandia színházaiba is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr13408890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása