dec
22

Tíz éve, hogy először láthatta a magyar közönség is az Abba tagjainak első musicalét a Sakk musicalt. A darab akkoriban nagy port kavart az erősen politikai töltetű történet miatt, ami nem túl jó színben tünteti fel az oroszokat.

A Sakk musical Benny Andersson és Björn Ulvaeus első musicalje, ami vegyes sikereket élt meg világszerte, de a hazai közönség egyik kedvencévé vált. Nemrég a PS Produkció újra színpadra állította a darabot egy koncert verzióban. Az előadás árai egy kicsit drágábbak, mint az átlag musical produkcióké, ami koncert verziós előadás esetében nem éppen indokolt. Ennek ellenére 2012-ben ismét visszatér a színpadra a nagy sikerű produkció. A főszerepekben a Vámpírok bálja sztárjai (Egyházi Géza, Sári Évi, Kiss Ernő Zsolt) mellett felbukkan az ex-Shyguy Csordás Levente és a Csillag születik sztárja Varga Viktor és Gábor Géza operaénekes is. (Varga Viktor szerepe nem túl jelentős, ha netán valaki őt szeretné hallani és ezért venne csak jegyet.)

A Sakk musical koncertről készült felvételek a Youtubera is felkerültek!

A 2012-es Sakk musical előadással kapcsolatos infók és jegyek itt!

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr883485944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása