jan
4

 A napokban megint mindenki Hugh Jackamannal és a Nyomorultakkal foglalkozik. HughJackman ugyanis főszerepet kapott a Houdini című új musicalben amit az egyik legnagyobb siker musical a Wicked musical és a Bűbáj című Disneyfilm szerzője ír. Ez persze még távlati terv 2013-ra. Most teljes erővel a Nyomorultak filmre koncentrál, amiben a hírek szerint élőben fog énekelni Hugh Jackman. A filmes szakmában bevált play back helyett az ének is élőben lesz felvéve a forgatáson, mintha egy élő showt rögzítenének.

Nyomj egy lájkot, ha nem szeretnél lemaradni a Hugh Jackman és a Nyomorultak film híreiről!

 

A Nyomorultak film további szereplőiről is érkeztek hírek, miszerint Taylor Swift énekesnő mint Eponine, Amanda Seyfried (A Mamma mia című film főszereplője) mint Cosette és Bonham Carter (A király beszéde, Harry Potter filmek főszereplője) mint Madame Thenardier lesznek láthatóak a filmben. A hír azonban még nem lett megerősítve. 

A három név közül csak kettő ismert világszerte, hiszen Bonham Carter már megmutatta csodás hangját a Sweneey Todd című musical filmes verziójában is Johny Depp oldalán, és Amanda Seyfried hangja is elvarázsolta a közönséget a Mamma mia főszerepében. Azonban Taylor Swift neve nem igazán ismerős az európai közönség számára.


A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr293520320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása