jan
5

Egyetlen heti, csaknem hárommillió dolláros bevételével rekordot döntött a Broadwayn a Pókember-musical. A The Broadway League színházi társaság jelentése szerint az elmúlt héten játszott kilenc előadásra összesen 2,9 millió dollárért (mintegy 727 millió forintért) fogytak a jegyek, erre a Broadway történetében még nem volt példa - tette közzé a BBC online hírszolgáltató. A U2 zenekar két sztárja, Bono és The Edge jegyezte Spider-Man: Turn Off the Dark című előadás bemutatása körül számos probléma akadt, de a közönség tódult rá a technikai bakik és malőrök ellenére is. A darabot egyébként 75 millió dolláros (csaknem 19 milliárd forintos) költségvetésével az eddigi legdrágább Broadway-produkcióként tartják számon. A musical két producere, Jeremiah Harris és Michael Cohl adatai szerint a Pókemberre látogató közönség fele korábban még sohasem vett rész Broadway-előadáson. Az elmúlt esztendőben több mint hatszázezren nézték meg a darabot - idézte a producereket a bbc.co.uk csütörtöki beszámolója.

Nyomj egy lájkot, ha nem szeretnél hallani a Pókember híreiről!

 

 

Forrás: Musicalinfo.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr813522675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2012.01.06. 09:12:50

Képek? Jegyárak? Valami?

A nép fia 2012.01.06. 10:23:21

@xido: Ismerem a Youtube-ot, én is rá tudtam volna keresni. Csupán arra akartam rávilágítani, hogy a cikk eléggé üres és felületes.

Behajtó70 2012.01.06. 10:30:24

míg lószar van, veréb is van...

egymusicalfanatikus 2012.01.06. 11:04:26

@A nép fia: Ez az anyag egy MTI hír. Mindenhol ebben a formában jelent meg, én is másoltam (mint lentebb forrást is megjelöltem), így a kritikád inkább az MTI-t minősíti. Nem hiszem, hogy egy rekordról szóló hírhez szükséges képet és videót csatolnom.. pláne, hogy a magyar közönség 1%-a sem jut el erre az előadásra.
süti beállítások módosítása