jan
8

Érdekes, hogy Szegeden már nem az Operettszínház musicaljei futnak, és az MKB Aréna sem tervez idén szabadtéri előadást, így nem meglepő, hogy az Operettszínház más várost keresett, ahova elviheti a Miss Saigont. Meglepő választás Baja szabadtéri színpada, pedig a hírek szerint 2012. augusztus 24, 25, 26 lesz látható a Bajai Szabadtéri Színpadon a Miss Saigon musical az Operettszínház csapatával. A Dolhai Attila, Szabó P. Szilveszter, Vágó Zsuzsi, Dancs Annamari, Feke Pál, Kerényi Miklós Máté szereposztásban Sopronban debütáló darab Budapesten már a soproni kettős szereposztás helyett három szereposztással került színpadra. Kíváncsi vagyok, hogy Bajára milyen szereposztásokban viszik a darabot?!

Nyomj egy lájkot, ha nem szeretnél lemaradni az Operettszínházas és Miss Saigon hírekről!

 

Gondolom a szabadtéri színpad előnyeit kihasználva a színház Baján is igazi helikoptert fog használni az előadáson, ahogy ezt már Sopronban is tette. A Musicalinfo.hu azt írja 1300 négyzetméteres színpad és 300 fős társulat várja a nézőket, így feltételezem a bajai is egy nagy szabadtéri színpad lesz. Hogy mikortól lesznek kaphatóak jegyek a bajai Miss Saigonra, arról még nincs hír. Mindemellett remélem, hogy nem Baja az egyetlen város ahova ellátogat a közönség, mert szerintem Debrecenben is nagy örömmel látná a közönség az Operettszínház új sikerét.

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr693529712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása