jan
10

Az Operettszínházzal hamarosan lazábbra fűzi a szálakat Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra. A színházzal való szerződésmódosítást nem véletlenül időzítette mostanra a színészpár, hiszen tudják, hogy a színházvezetők tavasszal kezdik tervezni a következő évadot. Azt tervezik, hogy más színház színpadán is fellépnek, de jelenleg még nem kaptak új felkérést. Bereczki Zoltán most amúgy is pop karrierjére koncentrál és hamarosan a Megasztár zsűritagjaként elfoglalt lesz tv-s tevékenységeivel.

 

Nyomj egy lájkot, ha nem akarsz lemaradni a Bereczki-Szinetár hírekről!

 

Szinetár Dóra is szeretne új oldalról bemutatkozni, és prózai színésznőként is kipróbálná magát. Sőt Dóra már filmes karrierbe is kezdett, hiszen szerepet kapott az S.O.S. Loveban. A jövőbeli terveikről a Bors.hu cikkében olvashattok bővebben!

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr463535041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása