jan
10

A Társulathoz hasonló angol realityshowban keresi Andrew Lloyd Webber (Jézus Krisztus Szupersztár, Evita, Az Operaház fantomja szerzője) a Jézus Krisztus Szupersztár szereplőit. (írja a Musicalinfo) A korábbi musical showk már nagy sikert arattak, hiszen az Óz musicalhez és a József musicalhez is egy showban keresték a főszereplőket. A hasonló casting műsorok eddig a BBC-n mentek, de most elcsábult Webber az ITV csatornához, akik az X-faktort  is készítették Angliában.

A zsűriben ott lesz egy ex-Jézus és maga Andrew Lloyd Webber is. Ezek a műsorok jó ugródeszkát jelentenek az angol énekeseknek is. A József musical főszereplője most is játszik más musicalekben is, így a tvshow megalapozta a karrierjét.

Nyomj egy lájkot, ha szereted Webber musicaljeit!

 

Persze ez nálunk sem volt másként, hiszen a Társulat című műsor szereplői nálunk is szép karriert futottak be. A Madách Színházban a Jézus Krisztus Szupersztárban több a Társulatban feltűnt szereplő is látható, de más színházak musicaljeiben is felbukkantak a Társulat sztárjai. A legnagyobb sikert Feke Pál aratta, hiszen saját műsora is volt a Duna TV műsorán és folyamatosan bukkan fel újabb és újabb musicalek főszerepében. Érdekes, hogy az országos sikert aratott Társulatnak nem volt folytatása. Talán a TV2 újíthatott volna, és a Megasztár helyett egy új típusú tehetségkutatóval örvendeztethette volna meg a közönséget. Ráadásul Bereczki Zolinak is testhezállóbb feladatot adhattak volna.

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr143529277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása