már
28

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Óriási izgalomban tartja a Nyomorultak musical filmes adaptációja a musical és a film rajongókat egyaránt. Természetesen a figyelem középpontjában a film főszereplője Hugh Jackman áll, aki jelenleg az egyik legkeresettebb filmszínész. A napokban pár kép is felkerült a netre a forgatásról és a minap Hugh Jackman osztotta meg a rajongókkal az első hivatalos fotóját a Nyomorultak film kapcsán. Emellett felkerült a netre egy forgatási videó is, amin hallhatjuk Hugh Jackmant énekelni, ugyanis mint kiderült a musical filmektől eltérően a Nyomorultakat élőben rögzítik és nem playback lesz.

Nyomj egy lájkot, ha szeretnél hallani a Nyomorultak filmmel kapcsolatos hírekről!

 

 

A filmmel kapcsolatosan szinte minden érdekes híradás Hugh Jackmanről szól, így talán az sem meglepő, hogy Claude-Michel Schönberg (a musical szerzője) a filmhez egy új dalt is írt, méghozzá Hugh Jackmannek. 

A Nyomorultak musical folyamatosan óriási siker a színházakban is. Az ünnepi koncertről megjelent Nyomorultak DVD is óriási siker volt, és hazánkban éppen márciusban debütált Miskolcon is a darab egy egészen különleges szereposztással.

Apropó szereposztás, a film teljes szereposztása is publikus már.

 

Jean Valjean: Hugh Jackman Fantine:

Anna Hataway Javert: Russel Crowe

Marius: Eddie Redmayne

Eponine: Samantha Barks

Cosette: Amanda Seyfried

Enjolras: Aaron Tveit

Mme Thenardier: Helena Bonham

Thenardier: Baron Cohen

Bamatabois: bertie Carvelt

Gavroche: Daniel Huttlestone

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr774345926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása