máj
9

Hét éve hogy bemutatták a Budapesti Operettszínházban a Disney Szépség és a Szörnyeteg rajzfilmjéből készült musicalt. A főszerepben Szinetár Dóra/Kékkovács Mara, Szabó P. Szilveszter/Homonnay Zsolt Csonka András/Bereczki Zoltán, Csuha Lajos, Németh Attila/Imre Szebasztian Mészáros Árpád Zsolt, Náray Erika/ Molnár Piroska voltak láthatóak. Azóta a főszereplő Belle-t Vágó Bernadett is eljátszotta. Vágó Bernadett volt a magyar hangja a Disney Bűbáj című filmjének is. Sőt Bereczki Zoltán szerepét a Megasztárból ismert Bálint Ádám is játsza már. 

A magyar előadás különleges látványelemekkel várja a közönséget és a mese végén az átváltozás csodáját a leghíresebb magyar illuzionista segített kidolgozni a színház technikusainak, így a nézők valóban csodát láthatnak a színpadon. A Broadway egyik legnagyobb sikermusicalje méltán siker hazánkban is, hiszen a felejthetetlen dallamok elvarázsolják a kicsiket és a nagyokat is. A Budapesti Operettszínház előadása pedig méltó módon idézi meg a Disney rajzfilmet. Az előadásban olyan dalok is elhangzanak, amiket a filmben nem hallhattunk. Többek között Belle két új szólódalt kapott és a Szörnyeteg is saját dalt kapott.

A 300. előadáson sok meglepetéssel, és feltételezhetően bónusz számokkal várják a közönséget. Jegyek itt! További infók a Szépség és a Szörnyeteg musicalről itt!

A Szépség és a Szörnyeteg, a Disney egyik legnagyobb sikere volt és nem csak mint film, hanem mint Broadway musical is. Az egyik leghosszabban futó előadás volt a Broadwayn a Szépség és a Szörnyeteg musical, amely több mint 5400 előadást élt meg. A Szépség és a Szörnyeteg nemrég 3D film formájában is ismét a mozikba került. Az eredeti film egyébként két Oscar és három Golden Globe díjat is elnyert.

 

Nyomj egy lájkot, ha szeretnél hallani többet is Disney musicalekről!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr564498643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása