máj
16
Andrew Lloyd Webber egyik legsikeresebb musicalje a Jézus Krisztus Szupersztár még mindig óriási siker. A musicalből készült már film is és szinte nincs olyan ország Európában, ahol ne állították volna színpadra. Magyarországon a Rock Színház mutatta be először és pár éve a Szolnoki Színház és Budapesten a Madách Színház állította színpadra a musicalt, ami azóta is óriási siker.
 
A musicalből készült egy felújítás a Broadwayn is (fentebb egy kép) , ami nagy sikert aratott. A Broadway visszatérés után most Angliában egy arénaturné keretein belül tér vissza a jubileumát ünneplő musical.
 
2012. szeptember 21-én a London O2 Arénában majd Glasgow, Newcastle, Manchester, Cardiff, Birmingham, Belfast, Liverpool, Nothingham és Dublin arénáiban lesz látható a grandiózus show.
 
A musical 40. évfordulója lakalmából készült koncertturnéra igazi sztárszereposztást ígérnek, a főszereplőt pedig egy a társulathoz hasonló reality keretein belül választja ki Andrew Lloyd Webber. Két szereplő neve azonban már publikus. Júdást Tim Minchin ausztrál énekes játsz Júdást és a Spice Girls egykori üdvöskéje Melanie C. kapta Mária Magdolna szerepét. Mel C. egyébként már korábban látható volt a Vértestvérek musicalben is. A Vértestvérekben nyújtott alakítása olyan nagy siker volt, hogy Oliver díjra (a legjelenősebb színház idíj Angliában) is jelölték.

Nyomj egy lájkot, ha szeretnél hallani többet az idén bemutatásra kerülő musicalekről!

 

 
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr964516351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása