jún
26

Készült már musical a Queen, Abba, Gipsy King és  Michael Jackson dalaiból, sőt hazánkban is nagy sikert aratott a Hungária dalokból készült Made in Hungaria és a Neoton musical a Szép nyári nap. Azonban önéletrajzi musical még nem készült egy előadóról sem a dalaival. A hírek szerint azonban Cher életéről fog musical készülni, méghozzá a saját dalaiból. A musicalt természetesen először New Yorkban a Broadway színpadán mutatják be.

Cher Madonna mellett az  egyetlen énekesnő, akit kétszer választottak Európa vezető énekesének. Cher a zenei karrierje mellett filmes szerepekben is sikert aratott, még Oscarral is jutalmazták. A Belive című slágere volt a zenetörténelem harmadik legsikeresebb slágere. Az sem lenne meglepő, hogy a musical címe is Belive lenne. A musicalek sem állnak amúgy távol Chertől, legutóbb a Burlesque (magyar címe a Díva) című musicalfilm egyik főszerepét alakította!

Mostanában egyre kapósabb a slágerekre épített musical. Hamarosan debütál a Spice Girls dalaiból készült musical a Viva Forever, valamint Tina Turner dalaiból is nemrég mutattak be egy musicalt. Szintén slágerekkel tűzdelve kerül bemutatásra a Több mint testőr musical a Whitney Houston által ismerté tett slágerekkel. Sőt, a héten mutatják be a 80-as 90-es évek slágereire épített Érinthetetlenek musicalt a Margitszigeten! A musicalben többek között Demjén Ferenc, Császár Előd és Alexa slágerei mellett Edda dalt is hallhat a közönség!

Nyomj egy lájkot, ha szeretnél hallani musical érdekességekről és a friss musical hírekről!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr344612265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása