okt
1

istvan-a-kiraly-papp-laszlo-sportarena-2013-jegyek.jpg2013-ban Szegeden a Szabadtéri Játékokon mutatják be ismét a a 30 éves jubileumát ünneplő István, a király rockoperát. A szegedi előadásokra már árulják a jegyeket! A szegedi előadás után a darab I.K.3.0. címmel Budapesten a Papp László Sportarénában is látható lesz. Az István, a király Aréna koncertre már árulják a jegyeket.

A  rockopera 25 éves évfordulós előadására a Társulat című műsorban Alföldi Róbert szintén zsűri tag volt, így nem lep meg, hogy most a rendezés lehetőségét is ő kapta meg.

A szereposztásról nem tudni semmit még, de várhatóan Feke Pál lesz a főszereplő, hiszen a fekepal.hu-n a programok között is már feltüntették, hogy István, a király 2013. A darabot jelenleg sehol nem játszák, a múlt évadban vette le a Magyar Színház is, sok évnyi sikeres előadás után.

Nem lenne meglepő az sem, ha az 1983-ban bemutatott előadás egykori sztárjai is ismét színpadra lépnének, akár új szerepekben, vagy éppen csak egy dal erejéig. Bizonyára annak is sokan örülnének, ha a Budapesti Operettszínház sztárja Dolhai Attila is játszana a darabban, de ez valószínűleg csak a szegedi előadásban lenne lehetséges, hiszen az Arénás előadásoknál ritka a váltott szereposztás!

Nyomj egy lájkot, ha te is szereted az István, a király rockoperát!

Izgatottan várom a szereposztást, és a híreket a darab kapcsán. Én értékelném, ha új dal is bele kerülne a 30 éves darabba, és persze az újra hangszerelés sem fog neki ártani.

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr544813770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása