jan
23

csakazertisszerelem-elso-emelet-jegyek.jpgA napokban derült ki, hogy Hungária dalokból készült Made in Hungária film és musical, az EDDA dalokból készült A kör musical valamint a Neoton dalokból készült Szép nyári nap musical után újabb pop zenekar dalaiból írnak musicalt. 

Decemberben adott nagy búcsú koncertet a 80-as évek slágerzenekara az Első Emelet és alig pár héttel a búcsú után érkezett a hír, hogy Kiki tovább énekli az Első Emelet slágereket, de nem abban a formában ahogyan megszokhattuk, hanem egy az Első Emelet dalaival fűszerezett musicalben, amiben Kiki játssza majd a főszerepet is.

A CSAKAZÉRTIS SZERELEM című slágerük után kapta a musical is a címét és bár nem egy nagy színház , hanem a Turay Ida Színház mutatja be a darabot, mégis Kiki mellé olyan neveket sikerült szerződtetni a darabhoz, mint Keresztes Ildikó, Sasvári Sándor, Mikó István, Nyírő Bea, Hűvösvölgyi Ildikó, Sövegjártó Áron, Bódi Barbara és még sokan másik. 

Ami igazán meglepő, hogy ilyen nívós névsor mellett is sikerült a jegyárakat 3000 forint körüli értéken tartani.

Jegyvásárláshoz valamint a teljes szereposztás megtekintéséhez kattints ide!

A musical zenei szerkesztője az Első Emeletből Berkes Gábor, koreográfus Borbély Krisztina lesz. A CSAKAZÉRTIS SZERELEM musical rendezője Halasi Imre.

A musical bemutatója 2014. március 1-én lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr95067572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása