sze
23

Alföldi Róbert István, a király rendezése nagy port kavart, még tüntetést is szerveztek ellene. A legendás rockopera szerzőinek születésnapja alkalmából ismét egy új rendezésben lesz látható, de az új jubileumon már minden igényt kielégítő előadást állítanak színpadra.

fero-kiraly.jpg

Az előadást Novák Péter rendezésében állítják színpadra. A különleges előadáson a legendás ősbemutató gárdája Nagy Feró, Varga Miklós és Deák Bill Gyula egy rockzenekarral lépne színpadra. A legendák mellett új tehetségek is színpadra lépnének.

Réka szerepében a Megasztárból már jól ismert Radics Gigit láthatná a közönség. A teljes szereposztást még nem árulták el. A legendás rockopera a Királydombon kerülne ismét bemutatásra így idéznék meg az egykori előadást.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr86728983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása