jan
9

A VLM Facebookján került megosztásra a hír, miszerint Tom Hooper a Nyomorultak musical film rendezője nyilatkozott arról, hogy egy új dallal egészül ki a Hugh Jackman főszereplésével bemutatásra kerülő Nyomorultak musical film. (Arról nem esett szó, hogy Hugh Jackman kapta-e az új dalt?!) A film kapcsán más érdekesség is kiderült már, mint például az is, hogy a szereplők a kamera előtt élőben fognak énekelni, és szárnyra kaptak már olyan hírek is, hogy 3D-ben élvezhetjük majd Hugh Jackmant. 

A Nyomorultak kapcsán még fontosnak tartom megjegyezni az egyik producer nyilatkozatát is. Korábban hírek szóltak arról, hogy a kanadai Nyomorultak musicalbe Justin Beibert szeretnék szerepeltetni. Ezen hír kapcsán nyilatkozott az egyik producer, hogy a darab némi frissítésen is keresztül mehet, hiszen sok év eltelt a musical bemutatója óta és bizonyos helyzeteket, érzéseket és gondolatokat másként látnak és élnek meg most mint 10-15 évvel ezelőtt.

Így felmerült az ötlet, hogy egy-egy dalt módosítanak, vagy éppen más szereplők is eléneklik majd a kanadai előadásban. Érdekesötlet lenne, ha a Nyomorultak film egy új vonalat követne és egy-egy dal akár új szereplővel vagy más feldolgozásban kerülne a mozivászonra. 

Nyomj egy lájkot, ha nem szeretnél lemaradni a Nyomorultak film hírekről!

 

A Nyomorultak musical nálunk is nagy siker, hiszen a Kecskeméti Katona József színház után a Miskolci Nemzeti Színház is műsorra tűzi a musicalt. Főszerepekben Sasvári Sándort és Szabó P. Szilvesztert (Operettszínház) láthatja majd a közönség. A kecskeméti produkcióban Feke Pál, Egyházi Géza, Miller Zoltán, Mahó Andrea, Koós Réka voltak a főszereplők. (Ez a produkció volt látható a Margitszigeten is!)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://musicalhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr53530945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása